parallax background

Imprimante,

Copiatoare, 

Multifuncționale,

Plottere

Optimizați-vă operațiunile de imprimare cu soluții IT de înaltă calitate. De la consultanță la vânzări, reparații și închirieri, oferim servicii complete pentru imprimante, copiatoare, multifuncționale și plotere.
Într-o lume în care digitalizarea este omniprezentă echipamentele de imprimare rămân esențiale în mediul de lucru. Imprimantele, copiatoarele, multifuncționalele și ploterele sunt instrumente indispensabile fie că vorbim de imprimarea documentelor, copierea contractelor sau realizarea de prezentări grafice de înaltă calitate.
Compania noastră IT oferă o gamă largă de servicii pentru a vă ajuta să vă optimizați operațiunile de imprimare. În primul rând, oferim consultanță pentru alegerea echipamentului potrivit. Este esențial să aveți pe cineva care cunoaște în detaliu echipamentele și capabilitățile lor pentru a vă ajuta să alegeți cea mai eficientă și potrivită opțiune pentru nevoile dvs. de imprimare și buget. Ce este mai eficient pentru dvs.? Un CISS, sau un multi-functional laser? Contactați-ne și împreună vom alege cea mai bună variantă.
În plus, puteti cumpara imprimante și multifuncționale, precum și consumabile pentru acestea. Printre acestea se numără cartușe de cerneală și toner, hârtie de diferite dimensiuni și calități, kituri de întreținere și multe altele.
De la noi puteti achizitiona echipamente furnizate de cele mai bune branduri ale momentului printre care Toshiba, Kyocera, Epson, HP.
De asemenea, avem o echipă de specialiști care oferă servicii de reparații pentru imprimante și multifuncționale. Echipa noastră este capabilă să remedieze defecte de funcționare ale echipamentelor produse de numeroase branduri utilizate în piață.
În final, oferim și servicii de închiriere cu opțiunea de a deveni proprietar la final. Aceasta este o soluție excelentă pentru cei care doresc să beneficieze de tehnologia de ultimă oră fără a face o investiție inițială mare.
Prin toate aceste servicii ne străduim să vă oferim soluții complete pentru toate nevoile dvs. de imprimare.

Servicii:

Consultanță specializată

Vânzări echipamente

Vânzări consumabile

Reparații și întreținere

Servicii de închiriere