parallax background

Recuperari
DATE

Cum reusim ?


Detinem echipamente specializare ...

Recuperarea datelor se referă la procesul de recuperare a informațiilor sau a datelor pierdute, deteriorate sau inaccesibile dintr-un dispozitiv de stocare, cum ar fi un hard disk, o unitate flash, un card de memorie sau un sistem de fișiere. Aceasta poate fi necesară într-o varietate de situații, cum ar fi:

Defecțiuni hardware: Atunci când un dispozitiv de stocare întâmpină o defecțiune fizică, cum ar fi un defect al componentelor electronice sau mecanice, recuperarea datelor poate fi necesară pentru a obține informațiile de pe dispozitiv.

Ștergere accidentală: Dacă un utilizator șterge accidental fișierele sau formatează dispozitivul de stocare, recuperarea datelor poate fi utilizată pentru a recupera acele date.

Corupție a sistemului de fișiere: Dacă sistemul de fișiere de pe un dispozitiv de stocare se corupe, datele pot deveni inaccesibile. În astfel de cazuri, recuperarea datelor poate fi necesară pentru a recupera fișierele sau informațiile.

Atacuri cibernetice și malware: Atacurile cibernetice sau infecțiile cu malware pot duce la pierderea datelor sau la criptarea acestora. Recuperarea datelor poate fi utilizată pentru a restaura fișierele afectate sau pentru a recupera datele criptate.

Procesul de recuperare a datelor implică adesea utilizarea unor instrumente și tehnici specializate pe care noi le avem.

Dispozitive:


Hard disk-uri

SSD-uri

Strick-uri USB

Telefoane

parallax background

Este important de menționat că recuperarea datelor nu este întotdeauna garantată și poate depinde de gravitatea problemei și de natura dispozitivului sau sistemului de stocare.

Va recomandam sa ne contactati pentru a maximiza șansele de succes.